Kursustilmelding

Torsdag den 4. januar kl. 14.00
Formandens nytårstale

Vi begynder traditionen tro det nye år med formanden for OK-Klubben Knud Erik Langhoffs nytårstale og OK-Klubbens Sangkor under ledelse af Gurli Hemme og ved flyglet Ulla Kasch og Kaj Østergaard.

OK-Klubbens leder og skoleleder for OK-Skolen vil gennemgå forårets program.

Benyt dig af muligheden og tag en bekendt med. Alle er velkomne – medlemmer som ikke-medlemmer.
Der serveres gratis kaffe og kage.

Torsdag den 11. januar kl. 14.00
Corde di Gioia. Nytårsgalla.

OK-Klubben gentager sidste års bragende succes og præsenterer igen Corde di Gioia.
Corde di Gioia er en klassisk trio, der i denne nytårsgalla vil sprudle med inciterende musik, store rober og alt, hvad der hører en nytårskoncert til.
Navnet er italiensk for ”strenge af glæde” og udtales [kårde di djåia]. De valgte dette navn, fordi man både på cello, violin og klaver spiller på strenge – ja selv sang hører til der, for man taler om ”vocalcords” på engelsk eller ”cordevocali” på italiensk.

Corde di Gioia består af Maria Johannsen og døtrene Anna og Giuly. De spiller tilsammen en lang række instrumenter. Glæd jer til en festlig og musikalsk start på det nye år.

Torsdag den 18. januar kl. 14.00
En TV-2 Journalist på arbejde v. Ole Kolster

Ole Kolster er en af de mere fremtrædende journalister på TV-2 Nyhederne og diverse magasinprogrammer. Ole vil i sit foredrag fortælle om arbejdet på TV og om de mange muntre og tankevækkende episoder, han har være ude for i sit virke som journalist. Også episoder vi måske ikke har set eller får set på fjernsynet.

Et arrangement i samarbejde med OK-Skolen

Torsdag den 25. januar kl. 14.00
Martin Guldberg og Mats Rudklint har ved flere lejligheder begejstret OK-Klubben med deres optræden og deres enorme musikalitet.

Sangeren Martin Guldberg og pianisten Mats Rudklint præsenterer denne eftermiddag et udvalg af sange og arier fra bl.a. operette- og musicalgenren samt andre populære sange og viser. En stor del af dette repertoire vil være kendt for de fleste, og man må gerne nynne med undervejs.
Denne nytårskoncert består med andre ord af festlig, iørefaldende og underholdende musik, som de to erfarne musikere præsenterer med indsigt og humor.