August
September
Oktober
November
December
OK-Skolen
Kursustilmelding
Ture i OK-Klubben
OK-Bridge i Centrum
Øvrige aktiviteter
Bestyrelse og udvalg
Praktiske oplysninger
Tidligere programmer
Kontakt oplysninger

Skriv til os hvis du har  forslag, kommentarer, eller spørgsmål.
Her kan du også melde dig ind i OK-Klubben.

 

Kontoret
OK-Klubben
Ålegården 3,
6000 Kolding
Telefon: 75524767
Torsdage lukkes telefonerne kl. 14.00


OK-Klubbens Bank
Jyske Bank, Reg.nr. 5098 kontonr. 1048247

OK-Skolens Bank
Danske Bank, Reg.nr. 1569 kontonr. 8760011178


Støt vore annoncører
De støtter os

 

 

Februar


 
  Torsdag den 1. februar kl.14.00
Arbejdet med og i Etisk Råd v. Lise von Seelen

Lise von Seelen er næstformand i Etisk råd. I foredraget fortæller Lise om arbejdet og de dilemmaer, som rådet tager sig af.

I Det Etiske Råd rådgiver og skaber vi debat om nye bio- og genteknologier, der berører menneskers liv, vores natur, miljø og fødevarer. Vi tager også stilling til etiske spørgsmål, der har at gøre med vores sundhedsvæsen.

I Rådet følger vi udviklingen, og vi igangsætter løbende nye projekter, der søger at udrede de etiske spørgsmål, som anvendelsen af nye teknikker kan føre med sig. Vi er et uafhængigt og selvstændigt råd og modtager derfor ikke instrukser eller lignende fra hverken ministre, Folketinget eller andre om opgaver, vi skal tage op i Rådet eller med hensyn til konkret indhold af udtalelser, rådgivning, offentlige debatter eller andet.

Et arrangement i samarbejde med OK-Skolen
     
 

 
  Torsdag den 8. februar kl. 14.00
Den gamle spillemand og hans guitar v. Ebbe Rothmann

Vores lokale troubadour er klar med et nyt program, så hvis I elsker at synge med på de gode gamle schlagere fra dengang, vi lyttede til Eldorado og Dansk Toppen, så kom med på en lille musikalsk rejse ned ad Memory Lane og syng med på:
Åbent landskab – Gem et lille smil – Så længe jeg lever – Kald det kærlighed – Wonderful Tonight – Jeg er zigøjner – Avenuen – Sidder på et værtshus – Blue Eyes crying in the Rain – Bjørnen Vågner – Aldrig mer må jeg se dig – YouRaiseme up og mange flere

Og hvis I kan lide kunstnere som:
John Mogensen – Roger Whittaker – Helge Engelbrecht – Lars Lillholt – Gustav Winkler –
StigRossen – Willi Nelson – Kim Larsen – The Dubliners – Four Jacks – Poul Dissing …..

Så er “DEN GAMLE SPILLEMAND” et godt bud på en munter eftermiddag
     
 
  Torsdag den 15. februar kl. 14.00
Jelling  v. Klaus Ebbesen

Jelling har en central placering i den tidlige danmarkshistorie. Det er Gorm den Gamle, Thyra Danebod og Harald Blåtands by. Mest synlige er de to store gravhøje, den lille kirke og den store runesten, kaldet Danmarks dåbsattest.
I de senere år er også fundet en stor palisadeindhegning, sporene af en enorm skibssætning og andre vigtige fund. Hele anlægget har derfor måttet nytolkes.
I foredraget fortæller jeg om de mange udgravninger og tolkningerne gennem tiden. Anlæggets enkelte dele, som de kendes i dag, bliver gennemgået og sat ind i deres kulturhistoriske sammenhæng.
Med udgangspunkt i Jelling-anlægget fortælles den tidligste danmarkshistorie med hovedvægten på Harald Blåtands indsats.
     
 

 
  Torsdag den 22. februar kl. 14.00
Sydslesvig  v. Poul Marcus

”Det tabte land”
Vi kommer til at høre spændende historier lige fra Kobbermølle i øst til Frederiksstad, Tønning og den store Ejderdæmning i vest, samt om de frisiske øer, kogene og vadehavet. Vi skal rundt i Slesvig, besøge steder med dansk tilknytning, og her er meget at høre. Ikke historie med mange årstal, for jeg har prioriteret ”den gode historie” og ”den lille historie i den store historie” – herunder om danske børnehaver, danske skoler, dansk plejehjem og danske kirker.  Kom med på en oplevelsestur!