Onsdag den 3. april kl. 10.30
Foredrag om hørelsen.

Firmaet Audika kommer og fortæller om hørelsens indvirkning på kroppen, og hvilke konsekvenser det kan give at ”overse” en dårlig hørelse.

Alle er velkomne og det er gratis at deltage.
Efter foredraget kan der købes suppe med flutes + 1 genstand til kr. 30,-

Torsdag den 4. april kl. 14.00
Syng med - et senior stand-up v. Bertel Abildgård

Bertel kommer med sit foredrag om humor om den tredje alder og ja, alder kommer helt af sig selv, man skal bare vente lidt.
Bertel er selv ved at blive voksen og er blevet 60.... posttraumatisk tres, og sover som et barn om natten. Vågner hver anden time og hyler og skriger.
Foredraget er en blanding af gode historier og sange fra den danske sangskat. Sange, man vel at mærke kan synge med på uden teksten foran sig. Krydret med Bertels sjove sange fra revyer og shows, han gennem årene har deltaget i.
Det er sange fra Højskolesangbogen til Kim Larsen, John Mogensen til baggårdspumaen Otto Brandenburg.
Det er alt sammen noget, man kan synge med på uden papir i hånden.

Onsdag den 10. april kl. 10.30
Sikker færdsel på nettet - fælder og forholdsregler

Såvel unge som ældre kan have et behov for at vide mere om, hvordan man færdes sikkert på nettet. Mange unge ”springer ud i det” og kommer nogle gange galt af sted, mens ældre måske helt afholder sig fra alle de muligheder, som findes på nettet – alene pga. en usikkerhed om hvordan, man sikrer sig mod at blive snydt eller gøre noget ”forkert”.

En medarbejder fra hovedbiblioteket kommer og fortæller os om ovenstående.

Torsdag den 11.april kl. 14.00
Vin og Ost v. Osten I Helligkorsgade og Kresten fra Kolding Vinhandel

En klassiker i OK-Klubben. Det er lige før, at billetterne sælges på sortbørsen. En sprudlende eftermiddag venter i samværet med vores to kompetente guider, Flemming fra Osten med sit overdådige ostebord og Kresten med sine dejlige vine og mange gode historier. En eftermiddag sammen med gode venner og måske også lidt god musik sammen med osten og rødvinen. Så går det nok ikke helt galt.
Prisen er 150 kr. for at deltage i arrangementet, og der skal købes billetter til eftermiddagen.
Vi gør opmærksom på, at der kun sælges 100 billetter, så - køb i god tid.

Langfredag den 19. april kl. 08.00     AFLYST  pga. manglende tilmelding
Dybbøl Banke og Gråsten

08.00 Afgang fra Ålegården. Vi medbringer kaffe og brød, som vi indtager på vej til Dybbøl.
10.00 Historiecenter Dybbøl Banke, hvor vi kl. 10.00 skal have en 2 timers rundvisning.
12.30 Gråsten gamle kro. Her får vi en to-retters middag inkl. en genstand. Efter middagen tage vi til Gråsten Slotskirke, hvor vores lokale guide fortæller om kirken, slottet og slotshaven. Kaffen nyder vi sammen med en bolle og lagkage på den Gamle kro.
18.30 Hjemme ved OK-Klubben.

Se hele programmet for denne tur.

Onsdag den 24. april kl. 9.30 til ca. kl. 11.00
Kolding Rådhus

Rundvisning på Kolding Rådhus ved enten Jørn Pedersen eller en rådhusbetjent.
Vi vil blive vist rundt i hele rådhuset, samt få fortalt husets historie. Der er mulighed for at stille spørgsmål under vejs.

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig rundvisningen på OK-Klubbens kontor.

Onsdag den 24. april kl. 10.30 til kl. 11.30
Affaldssortering

2 medarbejdere fra Kolding Kommunes renovationsafdeling kommer og fortæller om affaldssortering i Kommunen.
Der er mulighed for at stille spørgsmål og spille et "spil" om sorteringen.

Efter foredraget kan der købes 2 tarteletter +flutes+1 genstand = kr. 30,-

Torsdag den 25. april kl. 14.00
Kansas City Stompers

Pris: Kr. 60,- for indgang. Der kan købes vin, vand og øl til rimelige priser.

Kansas City Stompers er Danmarks ældste, professionelle jazzband med mere end 60 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig. Kansas City Stompers er sammensat af superprofessionelle, danske musikere og solister, der spiller traditionel jazz, men spiller også dixieland, swing, mainstream og bigbandmusik.
Kansas City Stompers er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark. Navnet stammer fra byen Kansas City, der var et musikalsk kraftcenter i 30’erne - og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte gig i 1951!

OK-Klubben er meget glade for, at det er lykkedes os at få et så respekteret jazzband til at komme og underholde os med 5 af gruppens medlemmer. Det bliver en forrygende eftermiddag med nogle af Danmarks bedste og mest respekterede jazzmusikere.
Vi laver OK-Klubben om til en jazzklub, hvor vi sælger øl, vand, vin og sandwich.

NB: Vær opmærksom på, at entre på kr. 60,- i dag kun gælder for indgang. Fortæring købes ved barerne.