Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
OK-Skolen
Ture i OK-Klubben
OK-Bridge i Centrum
Øvrige aktiviteter
Bestyrelse og udvalg
Praktiske oplysninger
Tidligere programmer
Kontakt oplysninger

Skriv til os hvis du har  forslag, kommentarer, eller spørgsmål.
Her kan du også melde dig ind i OK-Klubben.

 

Kontoret
OK-Klubben
Ålegården 3,
6000 Kolding
Telefon: 75524767
Torsdage lukkes telefonerne kl. 14.00


OK-Klubbens Bank
Jyske Bank, Reg.nr. 5098 kontonr. 1048247

OK-Skolens Bank
Danske Bank, Reg.nr. 1569 kontonr. 8760011178


Støt vore annoncører
De støtter os

 

 

August

  Torsdag den 9. august kl. 09.00
Tur til Mandø

09:00 Afgang fra OK-Klubben. Undervejs mod Mandø gør vi holdt for at drikke kaffe/the og spise kærnemælkshorn, ankomst til Mandø kl. 11.40. Mandø, den grønne ø i Vadehavet, hvor lyset og naturen er helt speciel. Øen er på 7,5 km2 og har ca. 70 indbyggere.
12:00 Frokostbuffet på Mandø inklusive 1 genstand. Efter middagen er der 1 times guidet rundtur på øen, og vi holder øje med tidevandet og sørger for, at vi kommer tørskoede tilbage til fastlandet.
17:00 Ankomst ved OK-Klubben 

Se hele programmet for denne tur.

 
   
 
  Torsdag den 16. august kl. 14.00
Åbent hus i OK-Huset

Alle interesserede inviteres til at se OK-Huset. Formanden for OK-Klubben, Knud Erik Langhoff, byder velkommen, og leder
Helle Lund vil kort orientere om OK-Klubbens og OK-Skolens mange aktiviteter og muligheder.
Alle er velkomne, og der serveres gratis kaffe og kage.

Et arrangement i samarbejde med OK-Skolen
 
   
 
  Torsdag den 23. august kl. 14.00
Fra teenager til seenager v. Erik Dyhr Thomsen

Da Elvis var konge, og teenageren blev opfundet.
I dette forrygende foredrag fortæller Erik Dyhr Thomsen om, dengang børn pludselig blev teenagere i stedet for voksne, og om den nye fantastiske musik, der også fandt vej til Jylland. En forunderlig verden hvor alt kunne lade sig gøre, og de unge ikke længere blev kopier af deres forældre, men fik deres helt eget liv. Fyldt med musik.
Foredraget er spækket med musikoplevelser og billeder fra dengang, Elvis var konge og Cliff var knægt.
Foredraget fortæller også om de mange muligheder, vi har som seenagere -
i en tid, hvor ældre lever længere og kræver mere af livet.
Tag med på en rejse tilbage til 50’ - og 60’erne og få tips til seenager-livet.
 
   
 
  Mandag den 27. august kl. 10.00
Åbent hus i OK-Skolen, hvor du kan møde kniplere, keramikere og få mere at vide om skolens hold.

OK-Skolen holder åbent hus. Her vil du få svar på dine spørgsmål. Du kan melde dig til hold, og du kan prøve at orkere, at få en snak med kursister fra kniple- og keramikhold. Har du lyst til at lære at kniple og orkere?
Der serveres en kop kaffe og en god snak samtidig.

Et arrangement fra OK-Skolen.
 
   
 
  Onsdag den 29. august kl. 09.30
Hvad er bridge v. Anna Ravn

  AFLYST PÅ GRUND AF SYGDOM 

Hvad er bridge? Udfordring og hygge resten af livet. 

Er du nysgerrig og vil du vide mere om kortspillet, som globalt tryllebinder mennesker, så mød op til en introduktionsdag i OK-Klubben onsdag den 29. august kl. 09.30 – 12.00.
Du/I skal tilmelde jer til OK-Klubben på tlf. 75 52 47 67 eller mail ok-klubben@hotmail.com senest mandag den 26. august.

Du behøver ikke have en makker for at tilmelde dig.

På 2 ½ time vil du blive guidet ind i bridgens verden bl.a. via et demonstrationsbord, hvorved du får et godt indblik i, hvad bridge er for et kortspil. Du kan også få chancen for at overtage kortene som en af spillerne, evt. med kyndig vejledning efter behov.
Får du lyst til at lære spillet, kan du få oplyst, hvor der er bridgekursus for begyndere, og hvad det koster. Du vil få udleveret en lille A5 folder, der kort fortæller om, hvad bridge er.

Pris: 25 kr. inkl. kaffe u. brød og A5 folder. Betaling på dagen.
 
   
 
  Torsdag den 30. august kl. 14.00
Halfdanskernes jubilæumskoncert

Siden Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået en vej – fremad. År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når HALFDANSKERNE er på plakaten.

Trioen har nemlig alt, hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger. Samlet set leverer de en koncertoplevelse i absolut topklasse.
HALFDANSKERNE har i 2018 10 års jubilæum med det samarbejde, som har ført til 4 CD-udgivelser, en del airplay og en - for et viseorkester som noget usædvanligt - 1. plads på DR´s Dansktop i foråret 2017, og ikke mindst har gjort dem til et af landets mest eftertragtede koncertnavne. Det fejrer de med et nyt show og en stor turné i hele landet. Det er blevet til 4 CD-udgivelser. Den seneste er ”De største sange”, som udkom i 2017 på det ansete pladeselskab Exlibris, og som har toppet flere hitlister. Den har ligesom de tidligere albums kunnet høres i DR. De har også lavet tv og lokalradio og har en stor skare af begejstrede fans, som følger dem på facebook, Youtube og andre sociale medier. Få en forrygende eftermiddag med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor.
Halfdanskerne begejstrede en fyldt OK-Klub, sidst de besøgte os, og jubilæumskoncerten efterkommer et stort ønske hos mange.