Kursustilmelding

Torsdag den 17. august kl. 14.00
Åbent hus i OK-Huset

Alle interesserede inviteres til at se OK-Huset. Formanden for OK-Klubben, Knud Erik Langhoff, byder velkommen, og leder Erik Demant vil kort orientere om OK-Klubbens og OK-Skolens mange aktiviteter og muligheder.
Alle er velkomne, og der serveres gratis kaffe og kage.

Et arrangement i samarbejde med OK-Skolen

Torsdag den 24. august kl. 14.00
Koncert med Halfdanskerne

HALFDANSKERNE leverer Danmarks bedste vise-show. Det kunne allerede slås fast efter et 2015, hvor trioen spillede rekordmange koncerter med deres hyldestshow i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel, og landet rundt blev mødt med fulde huse og stående ovationer.

I 2016 fulgte Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold op på succesen med DE STØRSTE SANGE – LIVE, hvor de samlede deres bedste fortolkninger af de mest elskede sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger, Sigfred Pedersen og Piet Hein. Det blev endnu mere succesfuldt, og efter 8 år på landevejene, flere tv-optrædener og 3 roste albums, der alle har kunnet høres på DR, er HALFDANSKERNE helt klar til at køre videre med deres forrygende show.

I 2017 udvider HALFDANSKERNE med en række nye numre, og præsenterer blandt andet tekster af Tove Ditlevsen, som i 2017 ville være blevet 100 år. Som altid leverer trioen koncerter med fuld fart på fra start til slut, og sætlisten bugner af kendte sange, som indbyder til fest, fordybelse og fællesskab. HALFDANSKERNE sætter nye standarder med deres velklædte, velforberedte, og samtidig vilde og vittige sceneoptræden, og der er garanti for, at man går hjem i højt humør, når man har været til koncert med den charmerende trio.

Mandag den 28. august kl. 10.00
Åbent hus, hvis du har lyst til at lære at kniple og orkere

Har du lyst til at lære at kniple og orkere.
Så afholder vi åbent hus for alle interesserede i OK-Klubben mandag eftermiddag. Kom og mød en flok glade kniplere, som vil fortælle om den ældgamle kunst at kniple og orkere. Et kunsthåndværk som oplever en stor fremgang – også blandt yngre. Der serveres en kop kaffe og en god snak samtidig.

Et arrangement fra OK-Skolen.

Torsdag den 31. august kl. 14.00
Dansk Vestindien – det solgte paradis v. Niels Henrik Jensen

Dansk Vestindien er som en åben historiebog for den, der rejser med åbnet sind. Foredraget er baseret på flere rejser til vores tidligere tropekoloni i Caribien. Vi solgte øerne i 1917, og i dag hedder øerne US Virgin Islands.
Vi besøger øerne St. Thomas, St. Croix og St. John, som er unikke på hver deres måde. Historien om plantageejernes rigdomme, generalguvernør Peter von Scholtens frigivelse af slaverne, romproduktionen og de vidunderlige strande med koralsand, der er blandt verdens bedste.
På 100 års-dagen for salget af Dansk Vestindien er det netop året at få mere at vide om de danske kolonier.