Onsdag den 4. december kl. 16.15
Don Juan på Den fynske Opera

Mozart kaldte ”Don Juan” for en komedie. Det er den også - men en mørk komedie. Adelsmanden, levemanden og skørtejægeren Don Juan nægter sig intet i livet, især ikke på damefronten. Han tager for sig i tilværelsen uden at spørge, og hvis det kræver løgne, vold og endda mord, holder han sig ikke tilbage. I hans slipstrøm møder vi de fortumlede
mennesker, hvis liv han har vendt på hovedet. Kvinderne går mere eller mindre frivilligt erotisk kaos i møde, men når Don Juan rykker videre til næste erobring, må de hævne sig, bl.a. med hjælp fra de mænd de selv har bedraget. Også Don Juans tjener får nok af at skrive nedlagte damer i mandtal. Don Juan er på den ene side en morsom forvekslingskomedie og på den anden side et intelligent studie i dæmonisk livslyst og seksuel besættelse. Operafortællingens hæsblæsende og morsomme dialog er på dansk, mens Mozarts udødelige musik synges på italiensk. Det er for kendere, for de let øvede og især for dem, der aldrig har set en opera før.

”Kun at elske én er at svigte alle de andre”
Forestillingen er en samarbejdsproduktion mellem Operatruppen Non Tardar og Den
Fynske Opera og spiller rundt i hele landet.

Program:
Kl. 16.15 Afgang fra OK-Klubben
Kl. 18.00 Introduktion til Don Juan
Kl. 18.30 Vi spiser i Café Momus – dertil et glas vin/øl/vand.
Kl. 19.30 Don Juan – varighed ca. 2½ time inklusive pause. I pausen et glas vin/øl/vand
Kl. 23.30 Ankomst Kolding ( ca.)

Vi råder over 54 pladser og kan ikke skaffe flere. Billetter skal være afhentet og betalt senest den 5. oktober 2019. Ved afbestilling senere end den 5. oktober refunderes billetten ikke.

Pris: 600 kr., som dækker buskørsel, introduktion til operaen, billet til operaen, middag med et glas vin/øl/vand samt et glas vin/øl/vand i pausen.

Torsdag den 5. december kl. 14.00
Julekoncert v. Simone, synger julen ind

Oplev Simone, en af Danmarks absolut dygtigste sangerinder, til en bevægende og stemningsfyldt julekoncert, når hun ruller sig ud, akkompagneret af en fremragende pianist. Siden Simones sejr i talentshowet Scenen er din (2004) er det gået stærkt for den dengang 12-årig pige. Hun har høstet adskillige guld- og platinplader for sine cdudgivelser, deltaget i Dansk Melodi Grand Prix (2011 og 2016), hvor hun igen imponerede med en overbevisende vokalpræstation. Hun har stået på scenen med symfoniorkestre og optrådt sammen med store navne som Sissel Kyrkjebø, Stig Rossen og Bent Fabricius-Bjerre.
En eftermiddag i selskab med Simone, som synger nogle af julens dejligste salmer og sange med en stemme, der kryber helt ind under huden, er en smuk måde at markere højtiden på.

Til denne koncert skal der købes billetter, og prisen for koncerten, let anretning, et glas vin og kaffe er kun: 150 kr. pr. billet for medlemmer af OK-Klubben. 200 kr. pr. billet for andre.

Billetter kan købes på mail ok-klubben@hotmail.com

Torsdag den 12. december 2019 kl. 14.00
Julekoncert med Vesselil

I anledningen af december tilsætter trioen deres repertoire en dosis julekrydderi i form af nogle skønne julesange. Det bliver en stemningsfyldt eftermiddag med musik, historier og fællessang. Vesselil er en moderne folkemusiktrio
bestående af violiner, bratsch, cello og sang. Trioen præsenterer et alsidigt og elegant repertoire; en blanding af gamle nordiske folkeviser og dansemelodier flettet sammen med egne kompositioner og improvisatoriske elementer. Deres intense og delikate sammenspil i deres levende og kreative arrangementer fører lytteren gennem rørende fortællinger, filmiske scenarier og sydende dansegulve.

– Clara Tesch - violin, bratsch & vokal
– Elisabeth Dichmann, violin & vokal
– Maja Aarøe Freese, cello & vokal

Clara, Elisabeth og Maja er alle tre uddannet fra Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje, har spillet sammen som trio i fi re år og udgav i 2018 deres debutalbum. Vesselil har spillet en række succesfulde koncerter i Danmark og Tyskland samt modtaget en pris for deres fortolkning af D.T.S. Bjerregaards balmusik.

Til denne koncert skal der købes billetter. Prisen er: 100 kr. pr. billet for medlemmer af OK-Klubben. 150 kr. pr. billet for andre.

Billetter kan købes på mail ok-klubben@hotmail.com