Kursustilmelding

Torsdag den 6. december kl. 14.00
Himmelske toner. Julekoncert med Tina Siel

OK-Klubben fortsætter traditionen med store julekoncerter i december. Vi er stolte over at kunne præsentere Tina Siel sammen med pianist Knud-Erik Thrane til denne julekoncert.

Tina Siel er kendt for sin fløjlsbløde sangstemme og sine fine fortolkninger af højtidens salmer og sange. Tina og Knud-Erik har sammensat et flot repertoire, hvor vi vil stifte bekendtskab med traditionelle og nyere julenumre. Tinas stemme og Knud-Erik Thranes indføling og smukke harmonier på flyglet får det hele til at gå op i en højere enhed.

Til denne koncert skal der købes billetter.

Prisen er:
100 kr. pr. billet for medlemmer af OK-Klubben.
150 kr. pr. billet for andre

Billetter købes på kontoret eller ved at skrive til ok-klubben@hotmail.com.

Torsdag den 13. december kl. 14.00
Julekoncert med Zenobia

Traditionen tro slutter OK-Klubben året med et brag af en julekoncert, og vi tør godt gentage succesen fra sidste år og glæder os til at præsentere Zenobia igen i 2018
Julekoncerten tager udgangspunkt i julens sange og indeholder samtidig Zenobias egne kompositioner og sange samt 2-3 folkemusiknumre. Der er fællessange/salmer relateret til højtiden på programmet.
Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. Trioens koncerter er musikalske oplevelser bundet sammen af fortællinger om sangene, reflektsioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner og om balancen mellem fornyelse og bevarelse. Zenobia blev til i sommeren 2007. Anledningen var en eksamenskoncert på musikkonservatoriets folkemusiklinie, hvor gruppens harmonikaspiller, Mette Kathrine Jensen Stærk, afsluttede sin uddannelse. Når de tre kvinder i Zenobia i dag tænker tilbage på de yngre udgaver af sig selv, så virker 2007 på én gang som fjern fortid og et kort øjeblik væk. Den danske sangskat har de tre kvinder med hjemmefra. De har fra starten suppleret hinandens musikalske særkender fornemt og har over det forgangne årti skabt en fælles tilgang til musikken og ordene, der har været med på deres rejse fra ung til voksen.

Zenobia og de tre kvinder er kendte fra tv – både som gruppe og solisterbl.a. fra koncerter i Mariehaven.

Vi skal heller ikke i år snydes for den lækre stjernekaster samt gode hvidvin leveret af Super Brugsen i Midtbyen samt en kop kaffe i pausen, så I udover den dejlige og stemningsfulde koncert med Zenobia også får lidt til maven og halsen.

Til denne koncert skal der købes billetter, og prisen for koncerten, let anretning, et glas vin og kaffe er kun:

150 kr. pr. billet for medlemmer af OK-Klubben
200 kr. pr. billet for andre.

Billetter købes på kontoret eller ved at skrive til ok-klubben@hotmail.com.