Kursustilmelding

Torsdag den 7. december kl. 14.00
Jul – Opera – Flygel og humor v. Jesper Bruhn Jensen og Anne Lise Quorning

Efter succesen sidste år var det nærliggende at få Jesper og Anne Lise til at komme tilbage til OK-Klubben den første torsdag i december. Så kan vi starte julemåneden med et forrygende show med julesang, smukke og kendte operastykker. Det hele kædet sammen med forrygende spil på flygelet og en munter og kærlig tone.

Jesper er uddannet operasanger og Anne Lise uddannet pianist og organist og sanger. Julen er fuld af traditioner, og vi er i OK-Klubben glade for, at vi fortsat kan holde fast i den første torsdag i december, som dagen, hvor vi starter julekoncerterne.

Torsdag den 14. december kl. 14.00
Julekoncert v. Zenobia

UDSOLGT

Det sidste torsdagsarrangement i 2017 bliver et brag af en julekoncert med Zenobia. Julekoncerten tager udgangspunkt i julens sange, og indeholder samtidig Zenobias egne kompositioner og sange samt 2-3 folkemusiknumre. Der er fællessange/salmer relateret til højtiden på programmet.

Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. Trioens koncerter er musikalske oplevelser bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner og om balancen mellem fornyelse og bevarelse. Zenobia blev til i sommeren 2007. Anledningen var en eksamenskoncert på musikkonservatoriets folkemusiklinie, hvor gruppens harmonikaspiller Mette Kathrine Jensen Stærk, afsluttede sin uddannelse. Når de tre kvinder i Zenobia i dag tænker tilbage på de yngre udgaver af sig selv, så virker 2007 på én gang som fjern fortid og et kort øjeblik væk. Den danske sangskat har de tre kvinder med hjemmefra. De har fra starten suppleret hinandens musikalske særkender fornemt, og har over det forgangne årti skabt en fælles tilgang til musikken og ordene, der har været med på deres rejse fra ung til voksen.

Zenobia og de tre kvinder er kendte fra tv – både som gruppe og solister,bl.a. fra koncerter i Mariehaven.

Vi gentager succesen fra sidste års julekoncert og serverer i i samarbejde med Superbrugsen Midtbyen en let anretning og et glas vin samt en kop kaffe i pausen, så I udover den dejlige og stemningsfulde koncert med Zenobia også får lidt til maven og halsen.

Til denne koncert skal der købes billetter, og prisen for koncerten, let anretning, et glas vin og kaffe er kun:

• 150 kr. pr. billet for medlemmer af OK-Klubben
• 200 kr. pr. billet for ikke - medlemmer af OK-Klubben.

Billetter købes på kontoret, bestilles her eller skriv til ok-klubben@hotmail.com.