Kursustilmelding

OK-Klubben Kolding er en uafhængig, selvejende forening, der har til formål på partiupolitisk grundlag at drive klubvirksomhed for at tilvejebringe så gode forhold som muligt for voksne, ældre, handicappede og andre medborgere i Kolding Kommune.

I OK-Klubben hersker der en helt speciel »ånd«. Vi prøver at være aktuelle med klubbens arrangementer.
Vi tilbyder underholdning, ture og arrangementer med indhold på medlemmernes egne præmisser. I det daglige hjælper vore
mange frivillige værtinder dig til rette.

Der er mulighed for
– at få oplevelser i samvær med andre
– at udbygge sit personlige netværk
– at deltage i OK-Skolens undervisning
– at benytte klubbens internet- og datastue.

Mødestedet for pensionister, førtidspensionister, efterlønsmodtagere og alle andre voksne, som er medlemmer af OK-Klubben.
Der er intet alderskrav for at være medlem. Klubben er mødestedet for de aktive.

Vores målsætning er at: Livet skal leves – hele livet.

For at kunne leve op til denne målsætning har vi fem centrale værdier:

Vi vil være rummelige og gæstfrie
Alle skal føle, at de er velkomne hos os.
Alt samvær skal være ligeværdigt og baseret på tillid til hver enkelt og respekt for forskellige former for deltagelse i fællesskabet.

Vi vil skabe livsglæde og selvværd
Alle vores aktiviteter har formålet at skabe glæde og personlig tilfredshed.

Vi vil bruge vores kompetencer
Hver enkelt menneske er unikt og har noget at bidrage med.
Vi ønsker derfor, at alle får mulighed for at bruge netop deres personlige evner, så længe de ønsker det.

Vi tror på frivillighed
At være frivillig skaber glæde og værdi for både dem, der nyder godt af indsatsen, men i høj grad også for den, der yder arbejdet. Seniorer bidrager ved deres frivillige indsats med en meget betydelig værdi i og for samfundet.

Vi tror på, at generationer har meget at give hinanden
Samarbejde på tværs af generationer og med familie og pårørende oplever vi som meget værdifuldt.

Vi bestræber os på at lave vore arrangementer så alsidige som muligt, og derfor har vi brug for gode ideer og tilbagemeldinger om vores arrangementer, så de vil blive modtaget med glæde.
Måske kan vi bruge det i klubbens videre arbejde.

Medlemskontingent
Medlemskab  250 kr. årligt.
Det er en betingelse for at deltage i OK-Klubbens aktiviteter og datastue, at man er i besiddelse af et gyldigt medlemskort.
Medlemskortet skal fornyes pr. 1. januar. Det er vigtigt, at du som OK-medlem melder flytning til kontoret.

Torsdagsarrangementer
Hvis ikke andet er oplyst i programmet, 60 kr. inkl. kaffe/te og kage.

Åbningstid
OK-Klubben er åben fra kl. 9.00 til kl. 16.00 mandag til fredag hele året. Kontoret er lukket om fredagen.
Første åbningsdag efter sommerferien er mandag den 7. august 2017.

NB. OK-Klubben lukker fredag den 3. november 2017 kl. 12.00 på grund af værtindefest.

Jul og nytår
Klubben er lukket fra og med fredag den 15. december. Første åbningsdag i 2018 er torsdag den 4. januar.

Sommertid
Fra 1. juni til og med 31. juli.
I juni måned er klubben åben alle dage undtagen torsdage, fredage, lørdage og søndage. Der kan dog på grund af begrænset aktivitet være reduceret tilbud fra køkken, og kontoret kan være lukket i perioder

I juli måned er klubben kun åben tirsdag eftermiddag fra kl. 13.00 - 16.30 (drop ind bridge).
Kontoret er lukket i hele juli måned og delvist åbent i juni måned.

Klubben åbner igen mandag den 7.august 2017. Dog er der lukket fredage i august måned.

Kig indenfor
Når du er på »bytur«, har du mulighed for at gå i OK-Klubben og købe din formiddags- eller eftermiddagskaffe i vore dejlige lyse og venlige lokaler. Tag evt. en bekendt med og vis vedkommende vore lokaler, så får vi måske et nyt medlem ved samme lejlighed.

Egen fortæring
Salg af kaffe, brød, drikkevarer m.m. er en vigtig del af OK-Klubbens indtægter – ud over det årlige kontingent. Derfor er det ikke tilladt at medbringe egen fortæring i OK-Klubben. Dette gælder både aktiviteter i OK-Klubben, OK-Skolen og diverse bridgeklubber.

Kørsel
Som hovedregel skal du selv sørge for transporten.
Er du af helbredsmæssige årsager forhindret i at benytte offentlige transportmidler, og modtager du ikke anden form for befordringstilskud, kan du søge om kørsel – samkørsel – inden for Kolding Kommunes regler. Du skal i givet fald kontakte Kolding Kommunes Seniorforvaltning tlf. 79797979.

Bybus
Bybusserne kører lige til midtbyen.

Teleslynge
Vi gør opmærksom på, at der er teleslynge i OK-Klubbens lokaler.

Trådløst netværk
Der er trådløst netværk i hele OK-Huset og gratis Wi-Fi tilslutning.

Noget om busture og udflugter
Der er mange OK-medlemmer, der meget gerne vil med på OK’s busture. OK-Klubben vil meget gerne arrangere busture og udflugter, men det er dyrt. Der skal som regel mindst 40 deltagere til, for at en tur kan gennemføres. Se under de enkelte ture, hvilke minimumskrav til deltagerantal, der skal opfyldes.

BEMÆRK: Alle udflugter, rejser m.v. skal betales senest 1 måned, før turen starter. Derefter er tilmelding bindende, medmindre andet er anført under de enkelte ture og rejser.