Fredag d. 23. maj 2025 kl. 8.30 – 18.45

Heldagstur – Tranekær Slot med besøg på Fattiggården i Svendborg

Vi kører fra KUC kl. 08:30 mod Svendborg, hvor vi besøger den tidligere Fattiggård. Historien om fattiggården og dens beboere fortælles af lokale guider, mens vi kommer rundt i lokalerne.

Herefter kører vi over Svendborgsundbroen til Tåsinge, hvor vi spiser frokost. Frokosten er inkluderet i prisen. Drikkevarer køber man selv.

Turen går videre over Siø og Langelandsbroen til Langeland, hvor vi kører nordpå til Tranekær Slot. Her venter lensgreve Christian Ahlefeldt-Laurvig os og inviterer os indenfor i det private hjem. Lensgreven viser os rundt på slottet og fortæller dets historie undervejs.

Er vi heldige, vil grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig tilbyde os at smage sin kirsebærvin, inden vi forlader slottet.

Vi sætter kursen tilbage mod Kolding og forventer at være hjemme ca. kl. 18:45.

Pris  1.250 kr.

Prisen indeholder

• Morgenkaffe og rundstykker i bussen
  • Frokost på Bregninge Mølle, inklusiv 1 drikkevare
  • Entré og rundvisning på Fattiggården
  • Entré og rundvisning på Tranekær Slot
  • Eftermiddagskaffe/-the med æblekage i Tranekærs hestestald
  • Guide i bussen hele dagen
  • Bidrag til Rejsegarantifonden (FOF med nr. 3457)

Du har desværre ikke mulighed for at tage med på turen, hvis du er dårligt gående, bruger rollator eller kørestol.

Tilmelding foregår kun på OK-Klubbens kontor.

Betaling: Der betales med betalingskort ved tilmelding – eller inden 10 dage efter modtagelse af bekræftelse.

Turguide: Ena Frandsen

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Arrangør: OK-Klubben i samarbejde med FOF og Floraklubben.