Her på siden kan du se hvilke arrangementer andre arrangementer vi laver.

Pris og indhold ser du under hvert arrangement.

House-Coaching Workshop:
Hjem med hjerte og sjæl

v/ Kirsten Steno

3 tirsdage d. 11. april – 18. april – 2. maj kl. 9.00-11.45

Er du flyttet ned i plads eller skal du snart? Ved du ikke, hvor du skal begynde, eller er resultatet af din flytning, at du føler dig ”hjemløs i eget hjem”? Føler du dig hjemme i alle dine rum, og giver de dig daglig glæde og energi, eller er der rum, der er mørke, rodede og triste, som trænger til kærlighed?

House-Coaching™️ teknikker, som Kirsten har udviklet gennem 30 år, bygger bro mellem æstetisk, praktisk boligdesign og personlige hjem, som giver høj livskvalitet, hvilket skal afspejles i alle hjemmets rum.

Kom og lær hvordan, og skab selv dit eget hjem med hjerte og sjæl.

Pris pr. person:   990 kr.  + kaffe/kage
Inkl. kreative materialer.

Betaling ved tilmelding senest d. 30. marts på kontoret, via mail ok-klubben@hotmail.com eller tlf. 75524767.

Betaling:

via MobilePay nr. 62041, via bank reg.nr. 0759 kontonr. 3233084130 eller kontant på kontoret. Husk at skrive navn på indbetaling.

Min. 6 og max. 12 deltagere.

Stoleyoga

Onsdag kl. 9.30-10.30

Hold 1: Opstart 11. januar – 22. marts (9 gange)
(dog ikke d.15. og d. 22. februar)

Hold 2: Opstart 12. april – 14. juni (9 gange)
(dog ikke d. 26. april)

9 gange i alt 200 kr.
inkl. kaffe efter hver gang

Tilmelding og betaling på kontoret

Dorthe Bjørkvig starter her som underviser på vores nye stoleyoga hold.

Dorthe er 57 år, selvstændig og har Helseklinikken Malou (massage, sundhedsanalyser og øreakupunktur) og Reformer-studie Kolding (pilates holdtræning på en reformer)

Hun har en del år undervist i både pilates-matwork, pilates reformer og yoga.

Dorthe er en glad kvinde, som elsker at undervise og give dem, hun underviser mulighed for at bruge kroppen på en skånsom og effektiv måde.

Vin & Ost

v/ Rasmus fra Vild med Vin

Torsdag d. 27. april kl. 14-16

BILLETPRIS 200 kr.

Der sælges kun 100 billetter – så først til mølle

En klassiker i OK-Klubben. En sprudlende eftermiddag venter i samværet med Rasmus Schwaner Taaning, som har åbnet egen vinhandel i Klostergade – ny ung vinhandler i Kolding. Hertil har vi sammensat en spændende tallerken med ost og tilbehør.

En eftermiddag sammen med gode venner.

Prisen er 200 kr. pr. billet og kan købes på kontoret.

Arrangementet er kun for medlemmer.