Her på siden kan du se hvilke arrangementer andre arrangementer vi laver.

Pris og indhold ser du under hvert arrangement.

Mandag d. 26. september kl. 13.00-16.00

STRIKKE ARRANGEMENT

Workshop – Tips og Tricks med Kirsten Nyboe

Pris: 125 kr. inkl. kaffe og hjemmebag

Køb din billet på kontoret!

Har du lyst til at få en masse spændende tips og tricks til dit strikketøj?

Med hands on, skal du lære forskellige opslagningsteknikker, kanter der ikke ruller, ny metode at lave bisser på, en ’tyskervending’ som er den perfekte måde at lave vendestrik på, det perfekte knaphul, lang masker og endelig et par alternative aflukningsmetoder.

Underviser er Kirsten Nyboe, uddannet strikdesigner fra Designskolen i Kolding.

Min. 20 deltagere.

Søndag d. 9. oktober kl. 13.00-15.00

Fællessang med Sanggruppen Solong

Åben for alle

Pris: 75 kr.

Køb din billet på kontoret!

Underholdning i topklasse – men helt nede på jorden

Solong er en sanggruppe i Kolding, som er startet i foråret 2018, og som primært består af sangere, som har flere års erfaring fra forskellige sangkor. De er i dag 21 sangere i sanggruppen.

Repertoiret spænder over nye og gamle danske og engelske sange, bl.a. Beatles, Kandis, Four Jacks og Seebach for lige at nævne nogle. Men de kan såmænd også finde på at gi´ den gas med Volvo-B18-210, synge et Thomas Helmig nummer eller en vild Vollbeat sang, hvis der er stemning for det.

Solong kan både betyde “Vi ses”, “På gensyn” og så meget andet. En ting er sikkert: Kan du lide at synge med på gode sange eller bare lytte til dem, så mødes vi helt sikkert.

Søndag d. 6. november kl. 12.00

2 x RAP – Mortens eftermiddag med andespil

Pris: 175 kr.

Køb din billet på kontoret senest d. 21. oktober

Vi gentager den hyggelige middag med Mortens and og risalamande.

Inkl. i prisen er 1 genstand, 2 andespilsplader samt kaffe og lidt sødt.

Efter middagen hygger vi os med lidt sang og andespil.

Søndag d. 4. december kl. 12.00-16.00

Julefrokost med dans og musik

Pris: 250 kr.

Køb din billet på kontoret senest d. 18. november

Hvem mon får mandlen?

Der skal ikke mangle noget, når vi sammen holder julefrokost i OK-Klubben.

Vi starter med en go´ frokost, herefter lægger vi op til dans med de fantastiske Harmonika Banditter.

Juleanretning inkl. 1 øl/vand/vin og musik. Husk nissehuen, julehumøret samt danseskoene.

Harmonika Banditterne´s repertoire spænder lige fra traditionel harmonikamusik, John Mogensen, Birthe Kjær og Peter Vesth.

Ved OK-Klubbens julefrokost er der tilrettelagt et program med kendte melodier for det modne publikum, som der både kan danses til og synges på.