Her på siden kan du se hvilke arrangementer andre arrangementer vi laver.

Pris og indhold ser du under hvert arrangement.

Filmhygge i OK-Klubben

Mandage kl. 13-15

VI STARTER OP TIL EFTERÅRET

Som noget nyt starter vi med FILMHYGGE ca. hver 2. mandag eftermiddag her i den mørke vintertid.

Vi finder nogle forskellige film, viser dem på det store lærred, og så hygger vi med kage/kaffe eller vin/popcorn, eller hvad vi nu finder på.

Pris pr. filmeftermiddag 50 kr. inkl. hygge

Billetter købes på selve dagen.

Nærmere info følger i nyhedsbrev.

Operafrokost med Den Ny Opera

Søndag d. 7. april 2024 kl. 10.00-16.00

UDSOLGT

Vi gentager den store succes og har reserveret 50 billetter til 2024 – først til mølle!

Kl. 10.00 Afgang fra Ålegården

Traditionen tro inviterer Den Ny Opera og Musikhuset Esbjerg på Operafrokost i Musikhuset

Det er mad og Mozart

Det er vin og Verdi

Det er hvid dug og sort tragedie

Det er kaffe, kage og komik

Det er en fast tradition:

Det er forår, og der er Operafrokost med Den Ny Opera i Musikhusets Hovedfoyer.

Pris pr. person: 660 kr.
Billetprisen er inkl. bus fra OK-Klubben, en lækker tallerkenanretning, et glas vin, øl eller vand (efter eget valg) samt kaffe/te og småkager.

Betaling ved tilmelding senest d. 11. december på kontoret, via mail ok-klubben@hotmail.com eller tlf. 75524767.

”Vin & Ost v/ Rasmus fra Vild med Vin

Torsdag d. 11. april kl. 14.00

UDSAT TIL SEPTEMBER

BILLETPRIS 225 kr.

Der sælges kun 100 billetter – så først til mølle

En klassiker i OK-Klubben. En sprudlende eftermiddag venter i samværet med Rasmus Schwaner Taaning, som har egen vinhandel i Klostergade. Hertil har vi sammensat en spændende tallerken med ost og tilbehør.

En eftermiddag sammen med gode venner.

Prisen er 225 kr. pr. billet og kan købes på kontoret.

Arrangementet er kun for medlemmer.

Oplev Fremtidens TV og Streaming med Norlys!

Mærk pulsen af den digitale underholdningsverden!

Mandag d. 15. april kl. 13-15

UDSAT TIL EFTERÅRET

Sted: OK-Klubben

Norlys inviterer dig til en spændende eftermiddag, hvor vi dykker ned i universet af TV og streaming. Kom og vær med, når vi åbner dørene til fremtidens underholdning.

Dette er din chance for at få indsigt i de nyeste trends indenfor TV og streamingtjenester. Vores eksperter vil guide dig gennem de nyeste teknologier og tjenester, der kan berige din hverdag med kvalitetsunderholdning. Uanset om du er til storfilm, serier, sportsbegivenheder, eller børneunderholdning, har vi noget for enhver smag.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at lære mere om, hvordan du kan optimere din underholdningsoplevelse hjemme. Det bliver en eftermiddag fyldt med spændende information, gode råd, og måske endda et par overraskelser!

Hent en gratis billet på kontoret

Norlys er vært med kaffe og kage.

Sommeropera på i Slotsgården på Koldinghus

Lørdag d. 8. juni kl. 15.00

SPECIALPRIS FOR OK-KLUBBENS MEDLEMMER

Pris 150 kr.

Billetterne kan købes på OK-Klubbens kontor.

Begrænset antal.

Traditionen tro vil de skønneste toner klinge ud i sommeren, når Kolding Egnsteater inviterer til Sommeropera på Koldinghus. På scenen står operasangerinde Frederikke Kampmann og operasanger Anders Kampmann. Sammen vil de synge sommeren frem i de smukke omgivelser.

Programmet byder blandet andet på arier og duetter fra populære operaer som Bizets Carmen, Mozarts Figaros Bryllup og Verdis La Traviata.

Arrangør: Kolding Egnsteater