OK-Klubben Kolding er en uafhængig forening, der har til formål på parti-upolitisk grundlag at drive klubvirksomhed for at tilvejebringe så gode forhold som muligt for voksne, ældre, handicap­pede og andre medborgere i Kolding Kommune.

I OK-Klubben hersker der en helt speciel »ånd«. Vi prøver at være aktuelle med klubbens arrangementer.

Vi tilbyder underholdning, ture og arran­gementer med indhold på medlemmernes egne præmisser. I det daglige hjælper vore mange frivillige værtinder dig til rette.

Der er mulighed for

at få oplevelser i samvær med andre

at udbygge sit personlige netværk

at deltage i OK-Skolens undervisning

at benytte klubbens internet- og datastue.

Mødestedet for pensionister, førtidspensionister, efterlønsmodtagere og alle andre voksne, som er medlemmer af OK-Klubben.

Der er intet alderskrav for at være medlem. Klubben er mødestedet for de aktive.

OK-Klubben er åben

Mandag – fredag kl. 9.00-16.00
Kontoret er lukket fredag.

Bemærk
Torsdage lukkes telefonen kl. 14.00, og
dørene lukkes kl. 14.30 pga. torsdagsarrangement.

Juni måned:

Mandag-tirsdag-onsdag kl. 13.00-16.00

Der kan dog på grund af begrænset aktivitet være reduceret tilbud fra køkken, og kontoret kan være lukket i perioder.

Juli måned:

Ferielukket

Efterårsferie uge 42 og vinterferie uge 7:

Mandag kl. 9.00-13.00
Tirsdag – lukket
Onsdag kl. 12.00-16.00
Torsdag kl. 9.00-16.00
Fredag – lukket

OK-Klubben holder lukket:

Juleferie d. 16. dec. 2022 – d. 4. jan. 2023 – begge dage inkl.
Påske d. 6.-10. maj 2023 – begge dage inkl.
Store bededag d. 5. maj 2023
Kr. Himmelfartsdag d. 18. maj 2023
Pinse d. 29. maj 2023
Grundlovsdag d. 5. juni 2023

OK-Klubbens telefonnumre:
Kontoret: 75 52 47 67
Bogholder Gitte Andersen: 20 95 76 75

Bemærk: Torsdage lukkes telefonerne kl. 14.00, og dørene lukkes kl. 14.30.

OK-skolens telefonnummer: 51 94 00 33.

Teleslynge

Vi gør opmærksom på, at der er teleslynge i OK-Klubbens foredragslokale.

Trådløst netværk

Der er trådløst netværk i hele OK-Huset og gratis Wi-Fi tilslutning.

Kørsel

Som hovedregel skal du selv sørge for transporten.

Er du af helbredsmæssige årsager forhindret i at benytte offentlige transportmidler, og modtager du ikke anden form for befordringstilskud, kan du søge om kørsel – samkørsel – inden for Kolding Kommunes regler. Du skal i givet fald kontakte Kolding Kommunes Seniorforvaltning tlf. 79 79 79 79.

Bank og Mobilepay

Middelfart Sparekasse, Reg. Nr. 0759 kontonr. 3233084130

Danske Bank, Reg. Nr. 1569 Kontonr. 8760011178

Mobile Pay
Man kan betale med Mobile Pay i OK-Klubben på nr. 62041

Medlemskab/kontingent

Medlemskab 350 kr. årligt

Det er en betingelse for at deltage i OK-Klubbens aktiviteter, at man er medlem af OK-Klubben, dog er det muligt at tage en gæst med til vores torsdagsarrangementer.

Medlemskab skal fornyes pr. 1. januar.

Det er vigtigt, at du som OK-medlem melder flytning til kontoret.

Ønsker du at blive medlem eller høre mere – kontakt venligst OK-Klubben leder Mette Schumacher på kontoret eller tlf. 75 52 47 67.

Torsdagsarrangementer

Hvis ikke andet er oplyst i programmet, koster det 65 kr. inkl. kaffe/te og kage for medlemmer af OK-Klubben. Gæster betaler 100 kr. for torsdagsarrangementerne.

Kig indenfor

Når du er på »bytur«, eller har lyst til at slappe af i hyggelige omgivelser, er du altid velkommen i OK-Klubben for at drikke kaffe, læse aviser og få en hyggesnak med andre medlemmer. Du kan måske også finde en kortmakker. Tag evt. en bekendt med og vis vedkommende vore dejlige lokaler, så får vi måske et nyt medlem ved samme lejlighed.

Ikke tilladt at medbringe egen fortæring

Salg af kaffe, brød, drikkevarer m.m. er en vigtig del af OK-Klubbens indtægter – ud over det årlige kontingent. Derfor er det ikke tilladt at medbringe egen fortæring i OK-Klubben. Dette gælder både aktiviteter i OK-Klubben, OK-Skolen og bridgeklubber.

SE PRISLISTE HER