Er du til spil – er du kreativ – er du til motion – og elsker du at være social – så kan du her på siden se, hvad der sker i løbet af ugen i OK-Klubben.

Har du lyst til at deltage – så kontakt kontoret, så sørger vi for, du bliver taget godt modtaget.

Gratis it hjælp….

Mandag kl. 9.00-12.00

Efter aftale!

Ønsker du hjælp til mit.id, nem.id, mail, forbindelse til banken, borger.dk eller andet, eller driller din smartphone, tablet eller din bærbare computer? Så tilbyder Per Borup Andersen at hjælpe dig.

Kontakt kontoret for at lave en aftale.

Syng dig glad

Mandag kl. 9.30-11.00

Sammen med Gurli Hemme.

Start: mandag d. 8. august

Gebyr: 150 kr. for hele sæsonen.

Har du lyst til at synge med i koret, så kontakt Gurli Hemme på tlf.  23 33 67 35.

L’Hombre

Tirsdag kl. 13.15-16.00.

Kan du li’ at spille l’hombre – så som kom og vær med

Pergamano

Tirsdag kl. 13.00-15.30

Kom og vær med til at lave kreative kort. Tag gerne dit håndværk med og lad os inspirere hinanden, mens vi hygger og snakker.

Kom og spil

Onsdag kl. 13.00-15.30

”Kom og spil” er endnu et initiativ i OK-Klubben. Vi mødes og spiller en række klassiske brætspil, f.eks. Ludo, Mølle og Dam, Skak, Matador m.fl.

Udover de gamle og kendte spil vil vi også skaffe nye spil, så der er en bred vifte af muligheder. Man møder blot op og ser, hvor mange der er kommet, og så spiller man, snakker, griner og får sig en god eftermiddag, hvor der også bliver plads til en kop kaffe og et stykke kage. Alle er velkomne.

OK-Stifinderne

Onsdag kl. 10.00-12.00

Der blev i 1980 startet en »Stifinder«-afdeling i OK-Klubben.

Raske m/k’ere tager hver onsdag en vandretur på ca. en time med afgang fra OK-Klubben kl. 10. Efter gåturen hygger vi os i OK-Klubben over en kop kaffe og/eller et stykke smørrebrød. Kun hvis himmel og hav står i et, bliver turen aflyst

Kom og vær med – det er nemlig sundt at gå, og enkeltvis er det jo sjældent, at man får gjort noget ved det, men i OK-Stifinderne er man fælles om, at det bliver til noget – også i dag!

Domino

Onsdag kl. 10.30-12.00

Har du lyst til at spille Domino? Mange kender spillet af udseende, men hvem kender det rigtige spil? Alle er velkomne, og det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Whist

Onsdag kl. 12.30-16.00

Har du lyst til at spille whist eller pirat whist er der mulighed herfor. Vi har flere borde i gang.

Læsegruppen ”Læsekompasset”

Onsdag kl. 13.00-15.00

I 2020 startede en læsegruppe i OK-Klubben. Vi udvælger i fællesskab, hvilke bøger vi vil læse; genren kunne være skønlitteratur, realistiske romaner, krimier, selvbiografier m.m.

Vi mødes en gang om måneden. Kontakt kontoret hvis du ønsker at være med.

Patchwork

Torsdag kl. 9.00-11.30

Synes du også, at det er spændende at lave patchwork. Så kom i OK-Klubben hver torsdag. Her hygger vi os med hinanden og vores håndværk.

Vi nyder en god kop kaffe og har det godt sammen med hinanden.

OK Billard

Har du lyst til at dyste mod andre – så er der i OK-Klubbens lokaler en billardstue med to borde til din rådighed. Mød op og få en pot billard. Alle er velkomne.

Henvend dig på kontoret.